نظام اموزشی مجارستان

نظام اموزشی مجارستان

طبق نظام اموزشی کشور مجارستان مکودکان از 6 سالگی در این کشور وارد مدرسه می شوند. تحصیلات در دوره های قبل از پیش دانشگاهی همانند تحصیل در لهستان به صورت دو دوره ی 4 ساله می باشد. دوره های متوسطه ی دبیرستان نیز در دو نوع مدرسه برگزار می شود. این دو نوع شامل مدرسه های معمولی و مدارس اموزش حرفه ای است. این دو نوع مدارس نیز به چند زیر شاخه تقسیم می شوند. این مدارس شامل دوره های 4 تا 6 ساله می باشد.

تحصیلات دانشگاهی در کشور مجارستان

نظام اموزش عالی در این کشور همانند تحصیل در مجارستان از طریق تحصیل در دانشگاه ها و کالج ها امکان پذیر می باشد به این منظور که دارای نظامی دو گانه می باشد. بعضی از این کالج ها و دانشگاه ها به یک دیگر مربوط بوده و کالج های مرتبط دروسی در سطح دروس دانشگاهی ارائه می دهند. در صورتی که افراد قصد ادامه تحصیل در کالج ها را داشته باشند موظف به گذراندن دوره های 3 تا 4 ساله می باشند. در صورتی که ادامه تحصیل افراد  در دانشگاه ها باشد طول مدت تحصیلی افراد 4 تا 5 سال به طول می انجامد. اگر رشته ی فرد پزشکی باشد این دوره ها 6 ساله می باشد.

تحصیلات دانشگاهی در مجارستان

تحصیلات دانشگاهی همانند تحصیل در هلند به طور کلی 4 تا 6 سال به طول می انجامد. مدرک اولیه ای که فرد از دانشگاه های این کشور دریافت می نماید مستر نامیده می شود. دوره ی بعدی شامل مقطع تخصصی دانشگاهی می باشد که 1 تا 3 سال به طول می انجامد و فرد پس از گذراندن این دوره با موفقیت وارد دوره ی Graduate studiers می شود که شامل دو دوره ی 1 تا3 ساله می باشد. دوره ی اول شامل دوره عالی تخصصی و دوره ی بعدی به نام Egyetemi  می باشد. دوره ی اخر تحصیلی که شامل گذراند یک دوره ی 3 ساله می باشد دکترا نامیده می شود که در این دوره فرد با ارائه ی پایان نامه موفق به اخذ مدرک تحصیلی می شود.

هزینه زندگی دانشجویی در ایتالیا

هزینه زندگی دانشجویی در ایتالیا

هنگامی که شما تصمیم به ادامه تحصیل در ایتالیا و یا کشور های خارجی می گیرید می بایست چگونگی اقامت خود در انجا را نیز  در نظر بگیرید و اطلاعاتی را در زمینه ی هزینه ی خوابگاه و یا اجاره خانه کسب کنید و نتیجه گیری کنید که کدام یک برابتان به صرفه تر است. معمولا دانشجویان بین المللی ترجیح می دهند در خوابگاه های دانشجویی اقامت کنند زیرا از نظر هزینه مقرون به صرفه می باشد. امکانات در این خوابگاه ها شامل بوفه،کتابخانه،دستگاه سرو مواد غذایی،اتاق کامپیوتر و.. است.

روش پرداخت هزینه خوابگاه ها در ایتالیا

هزینه های این خوابگاه ها به دو صورت پرداخته می شود که افرادی که دارای بورسیه ی تحصیلی هستند به یک صورت و افراد بدون بورسیه به یک صورت دیگر می باشد. دانشجویان دارای بورسیه در طول یک ماه 150 تا250 یورو است و ان دسته از دانشجویانی که فاقد بورسیه ی تحصیلی ایتالیا هستند 300تا450 یورو در ماه است این هزینه مربوط به اتاق های تک نفره می باشد یعنی هر چه تعداد نفرات بالاتر برود هزینه متقابلا بیشتر می شود.

چنانچه فرد قصد تحصیل در دانشگاه های  ایتالیا به صورت خصوصی را داشته باشد علاوه بر هزینه ی شهریه در دانشگاه می بایست هزینه ی بیشتری را در طول اقامت در خوابگاه نسبت به خوابگاه های دولتی پرداخت کنند . این هزینه بین 250 تا350 یورو برای اتاق های تک و350 تا500 یورو برای اتاق های دو تخته در ماه است.

هزینه ی اجاره خانه در ایتالیا

اگر فردی نخواهد از خوابگاه های دانشجویی استفاده کند می تواند با توجه به شرایط تحصیل در ایتالیا و هزینه تحصیل در ایتالیا و با در دست داشتن ویزای تحصیلی ایتالیا به تحصیل رایگان در ایتالیا بپردازد در داخل شهری که دانشگاه در ان قرار دارد به منظور سهولت در رفت و امد خانه ای اجاره کند که مقدار هزینه ای که فرد باید پرداخت کند. بستگی به شهر دارد. به طور میانگین هزینه ی اجاره خانه ی یک خوبه بین 700 تا1000 یورو می باشد. البته این هزینه برای اجاره خانه در یک شهر گرانی مثل میلان است و اگر شما قصد اجاره در شهر های ارزان را داشته باشید ارزان تر می باشد.

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

اجاره خانه و خوابگاه دانشجویی در ایتالیا

اجاره خانه و خوابگاه دانشجویی در ایتالیا

هنگامی که شما تصمیم به ادامه تحصیل در ایتالیا و یا کشور های خارجی همانند تحصیل در آلمان می گیرید می بایست چگونگی اقامت خود در انجا را نیز  در نظر بگیرید و اطلاعاتی را در زمینه ی هزینه ی خوابگاه و یا اجاره خانه کسب کنید و نتیجه گیری کنید که کدام یک برابتان به صرفه تر است. معمولا دانشجویان بین المللی ترجیح می دهند در خوابگاه های دانشجویی اقامت کنند زیرا از نظر هزینه مقرون به صرفه می باشد. امکانات در این خوابگاه ها شامل بوفه،کتابخانه،دستگاه سرو مواد غذایی،اتاق کامپیوتر و.. است. 

روش پرداخت هزینه خوابگاه ها در ایتالیا

هزینه های این خوابگاه ها به دو صورت پرداخته می شود که افرادی که دارای بورسیه ی تحصیلی هستند به یک صورت و افراد بدون بورسیه به یک صورت دیگر می باشد. دانشجویان دارای بورسیه در طول یک ماه 150 تا250 یورو است و ان دسته از دانشجویانی که فاقد بورسیه ی تحصیلی ایتالیا هستند 300تا450 یورو در ماه است این هزینه مربوط به اتاق های تک نفره می باشد یعنی هر چه تعداد نفرات بالاتر برود هزینه متقابلا بیشتر می شود. 

چنانچه فرد قصد تحصیل در دانشگاه های  ایتالیا به صورت خصوصی را داشته باشد همانند تحصیل در اتریش علاوه بر هزینه ی شهریه در دانشگاه می بایست هزینه ی بیشتری را در طول اقامت در خوابگاه نسبت به خوابگاه های دولتی پرداخت کنند . این هزینه بین 250 تا350 یورو برای اتاق های تک و350 تا500 یورو برای اتاق های دو تخته در ماه است. 

هزینه ی اجاره خانه در ایتالیا

اگر فردی نخواهد از خوابگاه های دانشجویی استفاده کند می تواند در داخل شهری که دانشگاه در ان قرار دارد به منظور سهولت در رفت و امد خانه ای اجاره کند که مقدار هزینه ای که فرد باید پرداخت کند همانند تحصیل در کانادا بستگی به شهر دارد. به طور میانگین هزینه ی اجاره خانه ی یک خوبه بین 700 تا1000 یورو می باشد. البته این هزینه برای اجاره خانه در یک شهر گرانی مثل میلان است و اگر شما قصد اجاره در شهر های ارزان را داشته باشید ارزان تر می باشد. 

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

رتبه بندی دانشگاه های بلژیک

رتبه بندی دانشگاه های بلژیک

بیشتر دانشگاه های کشور بلژیک در ردیف دانشگاه های برتر دنیا قرار گرفته اند. این دانشگاه ها در رتبه بندی های بهترین دانشگاه های برتر جهان دارای رتبه ی بسیار خوبی می باشند. بنابراین تحصیل در کشور بلژیک همانند تحصیل در لهستان دارای امتیازی عالی برای افراد خواهان تحصیل در بلژیک می باشد چرا که دانشگاه های این کشور از اعتبار و کیفیت اموزشی بسیار عالی برخوردار می باشد.

دانشگاه لئون در بلژیک

دانشگاه لئون در رده بندی بهترین دانشگاه های جهان در ردیف 79 قرار گرفته است. دانشگاه لئون اولین دانشگاه تاسیس شده در کشور بلژیک می باشد. این دانشگاه در سال 1425 تاسیس شده است. دانشگاه لئون به عنوان بزرگ ترین و بهترین دانشگاه در کشور بلژیک می باشد. بیشتر دانشجویانی که در این دانشگاه مشغول به تحصیل در بلژیک می باشند نو با تعوجه به شرایط تحصیل در بلژیک و ویزای تحصیلی بلژیک از کشور های دیگر در این دانشگاه تحصیل می کنند. 

دانشگاه گنت بلژیک

دانشگاه گنت بلژیک یکی دیگر از دانشگاه های معتبر در این کشور می باشد. این دانشگاه در سال 1817 تاسیس شده است که به عنوان یکی از قدیمی ترین دانشگاه های بلژیک می باشد این دانشگاه یک دانشگاه هلندی زبان بوده و اولین دانشگاهی می باشد که در این کشور دارای رشته ی دامپزشکی است. دانشگاه گنت در رتبه بندی جهانی دارای رتبه ی 131 می باشد و همانند تحصیل در مجارستان دارای رشته های علوم زیستی بوده که در این رشته دارای رتبه ی 27 است. 

دانشگاه کاتولیک لوون

دانشگاه کاتولیک لوون یکی از بزرگ ترین دانشگاه هایی می باشد که به زبان فرانسوی تدریس می کند. این دانشگاه در واقع به عنوان یکی از شاخه های دانشگاه لوون بوده و در رتبه بندی جهانی دارای رتبه ی جهانی 154 است. 

دانشگاه وریج بروکسل

دانشگاه بروکسل دارای رتبه ی 182 در رتبه بندی بهترین دانشگاه های جهان بوده که در زمینه ی تحقیقی و پژوهشی همانند تحصیل در هلند در میان دانشگاه های جهان معروف می باشد. این دانشگاه دارای 3 دانشکده ی علوم اجتماعی، پزشکی و سلامت و فنی و مهندسی می باشد. 

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

هزینه زندگی در فنلاند

هزینه ی زندگی در فنلاند

آگاهی از هزینه های زندگی در فنلاند همانند تحصیل در ایتالیا به عنوان کشوری که امروزه افراد زیادی بنا به دلایل متعدد به آنجا سفر می کنند، از آگاهی های ضروری می باشد. چرا که فرد به وسیله آن می تواند در تصمیم گیری برای مهاجرت به این کشور بهتر عمل کرده و زندگی و آینده ی توام با آرامش و آسایشی را در این کشور برای خود فراهم نماید.

 

ادامه تحصیل در فنلاند

علاوه بر مردمان عامی که به این کشور مهاجرت می کنند، در دهه های گذشته تعداد دانشجویان مهاجر به این کشور برای ادامه ی تحصیل در فنلاند همانند تحصیل در آلمان در مقاطع مختلف دانشگاهی، نیز افزایش یافته است که هزینه ی زندگی در فنلاند برای آن ها به نسبت افراد معمولی قدری بالاتر می باش. چرا که ادامه ی تحصیل در این کشور، همراه با هزینه هایی برای دانشجو می باشد.

 

هزینه های خوراک و حمل و نقل  در فنلاند

به طور کلی هزینه ی تحصیل در فنلاند با نوجه به شرایط تحصیل در فنلاند و ویزای تحصیلی فنلاند زندگی در فنلاند برای یک شخص معمولی مقیم در این کشور، اقلام گوناگونی مثل خوراک در فنلاند: 150 تا 250 یورو ، مسکن در فنلاند  180تا 300 یورو و سایر هزینه ها مانند پوشاک ، تفریح، استفاده از خدامت درمانی و … 200 یورو ، براورد شده است که مجموعا در ماه هزینه ای مابین 600 تا 900 یورو از درامد فرد را به خود اختصاص می دهد.

هزینه ی زندگی در فنلاند همانند تحصیل در اتریش برای دانشجویان مانند هزینه ی خوابگاه، بیمه و رفت و آمد  و…. به نسبت شهر و محل تحصیلشان متغیر خواهد بود. به علاوه افراد  مشغول به تحصیل در این کشور، با دریافت کارت های مخصوص دانشجویی می توانند از تخفیفات رستوران ها، کافی شاپ ها، و حمل و نقل عمومی در کشور برخوردار شوند.

 

کار دانشجویی در فنلاند

همچنین دانشجویان بین المللی فنلاند همانند تحصیل در کانادا می توانند از مزیت انجام کار دانشجویی در این کشور، در کنار تدریس در مقاطع پایین تر تحصیلی به طور خاص برای دانشجویان مقطع دکتری، برای ایجاد درآمد در جهت تامین هزینه ی زندگی در فنلاند ، اقدام کنند.

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

قوانین آموزشی پرتغال

قوانین آموزشی پرتغال

افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور پرتغال را دارند می بایست با قوانین اموزشی و چگونگی تحصیل در کشور پرتغال اشنا باشند. نظام اموزشی پرتغال همانند سایر کشور های دیگر دارای قوانین خاص خود می باشد. قوانین اموزشی کشور پرتغال را در ادامه برایتان به صورت مفصل توضیح خواهیم داد.

در کشور پرتغال وقتی فرد وارد سن 6 سالگی می شود بنا بر قوانین اموزشی که در این کشور و اکثر کشور ها حاکم است به صورت اجباری وارد مدرسه می شود تمامی تحصیلات تا دوران متوسطه به صورت کاملا رایگان و اجباری می باشد. تحصیلات قبل از دانشگاه تا سن 18 سالگی ادامه می یابد. پس از ان فرد در صورت موفقیت در اخذ مدرک دیپلم وارد دانشگاه می شود. دانشگاه ها در کشور پرتغال به دو دسته ی دولتی و خصوصی تقسیم می شوند. فرد می بایست سه دوره ی کارشناسی، ارشد و دکترا را بگذراند .

قوانین اموزشی مقاطع دانشگاهی

اولین مقطع همانند تحصیل در اتریش و تحصیل در کانادا مقطع لیسانس می باشد، به مدت 4 سال به طول می انجامد که طبق مقررات دانشجو می بایست 180 تا 240 واحد درسی را پشت سر بگذارد. افراد ایرانی جهت تحصیل در این مقطع نیازمند مدرک پیش دانشگاهی هستند. در صورتی که فرد دارای مدرک دیپلم باشد می بایست دوره های پیش دانشگاهی را در کشور پرتغال بگذراند. دانشجویان در مقطع لیسانس حق 10 ساعت کارد در هفته را دارند. (8 تا 10 یورو به ازای هر ساعت)

مقطع فوق لیسانس در پرتغال

مقطع بعدی، با توجه به ویزای تحصیلی پرتغال فوق لیسانس است. این مقطع در کشور پرتغال دو سال به طول می انجامد که فرد طبق قوانین می بایست 90 تا 120 واحد را سپری کند. زبان تحصیل در این مقطع معمولا انگلیسی می باشد. دانشجو  در مقطع فوق لیسانس اجازه ی 20 ساعت کار در هفته را دارد و مبلغ دریافتی به ازای هر ساعت 10 تا 12 یورو است.

دکتری در پرتغال

مقطع دکترا 3 تا 5 سال به طول می انجامد. در صورتی که فرد با توجه به هزینه تحصیل در پرتغال دارای سوابق تحصیلی عالی باشد به وی بورسیه ی تحصیلی تعلق می گیرد. افراد دیگر می بایست در حدود 10000 تا 18000 دلار در سال هزینه کنند. حق کار در این مقطع 30 ساعت بوده که به ازای هر یک ساعت 15 یورو حقوق دریافت می شود.

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

فوق لیسانس و دکتری در فرانسه

فوق لیسانس و دکتری در فرانسه

کشور فرانسه کشوری زیبا در غرب اروپا است. افراد زیادی در سراسر دنیا هستند که این کشور را جهت ادامه تحصیل در فرانسه انتخاب می کنند. از دلایل انتخاب این کشور جهت تحصیل می توان به دانشگاه ها و سیستم اموزشی عالی،اب و هوای معتدل این کشور و زیبایی های ان اشاره کرد.

تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور فرانسه

مقطع کارشناسی به سه دوره تقسیم می شود. این سه دوره شامل L1،L2 وL3  است و دانشجویانی که متقاضی تحصیل رایگان در فرانسه هستند برخلاف تحصیل در کانادا و یا تحصیل در اتریش می بایست هر یک از این دوره ها را با تعداد واحد هایی مکه در ان ها مشخص شده است بگذرانند . مدت کارشناسی در کشور فرانسه 3 تا 4 ساله است که افراد در این بین 10 ساعت در هفته را می توانند در کاری مشغول شوند تا بتوانند هزینه ی تحصیل در فرانسه را خود پرداخت نمایند به ازای هر یک ساعت کاری در فرانسه فرد 7 تا10 یورو به دست می اورد. تحصیل در فرانسه به افرادی که دارای مدرک دیپلم هستند  توصیه نمی شود در مقطع کارشناسی توصیه نمی شود چرا که اخذ ویزا در این کشور برای این مقطع دشوار است و همچنین اکثر رشته های تحصیلی در این کشور به زبان فرانسوی است بنابراین بهتر است فرد در کشور خود این دوره را بگذراند. افرادی که مایل به اخذ ویزای تحصیلی فرانسه هستند می بایست اولا دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی بوده ثانیا می بایست معدل انها بالای 15 باشد تا شانس اخذ ویزا را داشته باشند.

طول دوره فوق لیسانس در فرانسه

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در این کشور مانند تحصیل در آلمان ویا تحصیل در ایتالیا نیست و به این صورت است که گذراندن یک دوره ی 1 ساله و یک دوره ی دو ساله به عنوان پیش نیاز دکتری می گذرانید. زبان رشته ها در این مقطع به زبان انگلیسی و فرانسوی است. جهت اخذ پذیرش تحصیلی در این مقطع باید معدل دیپلم شما بالای 15 باشد.

مدت دکترا در فرانسه 3 ساله است که مجددا تحصیل به زبان انگلیسی و فرانسوی امکان پذیر است. در این مقطع فرد اجازه ی30 ساعت کار در هفته را دارد که به ازای هر یک ساعت7 تا 10 یورو دریافت می کند.

 

تحصیلات تکمیلی در لهستان

تحصیلات تکمیلی در لهستان

در صورتی که کشوری را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنید باید شرایط تحصیلی در ان کشور را دارا باشید و همچنین از چگونگی تحصیل در کشور های مختلف آگاه باشید. اولین نکته ای است که شما در چه مقطعی می خواهید در کشور مورد نظر شرکت نمایید. یکی از کشور هایی که افراد معمولا به دلایل شرایط مطلوب برای ادامه تحصیل در لهستان انتخاب می کنند کشور لهستان است. این کشور دارای شرایط تحصیلی عالی می باشد. افراد معمولا مدرک دیپلم را در کشور خود اخذ نموده و برای مقاطع بالاتر وارد کشور لهستان می شوند. 

تحصیل با مدرک دیپلم در لهستان

تحصیل رایگان در لهستان با توجه به شرایط تحصیل در لهستان و با در دست داشتن ویزای تحصیلی لهستان با مدرک دیپلم در لهستان به این منظور می باشد که شما تحصیلات دوازده ساله را در کشور خود گذرانده باشید و با در دست داشتن مدرک دیپلم به منظور تحصیل در مقطع لیسانس در این کشور تحصیل نمایید. تحصیل در لهستان در مقطع لیسانس به این صورت می باشد که شما با ارائه ی مدرک دیپلم و سایر مدارک لازم وارد دانشگاه می شوید. تحصیلات لیسانس 3 تا 4 سال به طول می انجامد. افرادی که مدرک زبان را جهت ورود به دانشگاه ندارند می توانند با شرکت در دوره های کالجی که در این مقطع برگزار می شود مدرک زبان را اخذ نمایند. ورود به مقطع لیسانس نیازی به شرط معدل ندارد. هزینه های این مقطع شامل 600 تا 700 یورو در ماه است. 

تحصیل با مدرک لیسانس در لهستان

تحصیل با مدرک لیسانس  در دانشکاه های لهستان به این منظور است که افراد مدرک لیسانس را در کشور خود و یا کشور لهستان کسب نموده باشند. در این صورت شما برای کسب مدرک فوق لیسانس 2 سال تحصیل می نمایید. در این مقطع نیز شرط معدل وجود نداشته و فرد می تواند مانند دوره ی لیسانس در کورس های زبان شرکت نماید. هزینه ی تحصیل در لهستان نیز مانند هزینه زندگی در لهستان بالا نمیباشد. ثبت نام نیز بین 200 الی 250 یورو است. مدارک مورد نیاز فوق لیسانس شامل مدرک دیپلم و ریز نمرات، مدرک لیسانس و ریز نمرات، داشتن مدرک زبان، پاسپورت، 6 قطعه عکس و فرم ثبت نام پر شده و فیش پرداختی می باشد. 

تحصیلات تکمیلی در ایتالیا

تحصیلات تکمیلی در ایتالیا

امروزه دانشجویان بسیاری از سراسر دنیا به کشور های مختلف به خاطر عواملی مانند سطح بالای دانشگاه ها، کیفیت زندگی بالا، امکان تحصیل به زبان انگلیسی در دوره های دانشگاهی و بسیاری از عوامل دیگر، به عنوان یک مقصد تحصیلی فکر میکنند.

افرادی که دوره های قبل از دانشگاه را در کشورهای خود سپری کرده اند و قصد ادامه تحصیل در ایتالیا با مدرک دیپلم را دارند ، بایستی به زبان ایتالیایی آشنایی داشته باشند و دارای مدرکی در این زمینه نیز باشند . چراکه آموزش های دوره ی تحصیلی لیسانس در این کشور، به غیر از چند رشته ی داروسازی، اقتصاد، مدیریت، کسب و کار بین المللی و بیولوژی و … همگی به زبان ایتالیایی تدریس میشوند . تحصیل در رشته های مذکور به عنوان یک استثناء در این مقطع تحصیلی، با زبان انگلیسی صورت میگیرد.

تحصیل در ایتالیا با مدرک دیپلم

افرادی که متقاضی شرایط تحصیل در ایتالیا با مدرک دیپلم ،هستند ، از اواسط مهر ماه تا آخر خرداد ماه( از سپتامبر تا ژوئن) برای ثبت نام در دوره های دانشگاهی  ایتالیا مهلت دارند. دانشجو باید به این نکته توجه کند که ثبت نام با هزینه تحصیل در ایتالیا و هزینه زندگی در ایتالیا در دوره ی کارشناسی فقط یک بار در سال صورت میگیرد، فلذا دانشجو نباید این فرصت را از دست بدهد.

ورود به دوره های ارشد و بالاتر در دانشگاه های ایتالیا یا یه عبارتی ادامه ی تحصیل در ایتالیا با مدرک ایسانس فقط در صورت داشتن مدرک زبان انگلیسی امکان پذیر میباشد. که این مدارک شامل داشتن تافل و یا آیلتس می باشند.

شرایط ثبت نام در دانشگاه های ایتالیا

دانشجویان بین المللی برای ادامه ی تحصیل در ایتالیا با مدرک لیسانس و یا به عبارتی دیگر ثبت نام در دوره ی کارشناسی ارشد با در دست داشتن ویزای تحصیلی ایتالیا در این کشور، بسته به نوع دانشگاه مورد پذیرش، یک یا دوبار در هر سال مهلت ثبت نام پیدا میکنند. 

مهلت ثبت نام برای اخذ پذیرش برای دوره ی تحصیلی پاییز ، از ماه سپتامبر تا ژوئن میباشد و برای ترم دوم یا همان ترم تحصیلی بهار؛  از تیر ماه تا نیمه ی آذر ماه  (ژوییه تا نوامبر) مهلت دارند.

شهریه ی طراحی لباس در خارج از کشور

شهریه ی طراحی لباس در خارج از کشور

رشته ی طراحی لباس یکی از رشته های هنری است که با زندگی در جامعه ی مدرن امروزی ارتباط قوی دارد. به همین دلیل سال های زیادی است که در دانشگاه ها ، برنامه ریزی هایی برای ارائه ی دوره های تحصیلی حتی در دانشگاه ها و ارائه مدرک علمی به افراد علاقه مند به این رشته، صورت گرفته است. 

دانشگاه های آموزش طراحی لباس

در این میان برخی از دانشگاه ها به خاطر  آموزش هایی که به افراد دانشجوی این رشته ارائه می دهند دارای اعتبار و شهرت بیشتری نسبت به سایر مراکز ارائه دهنده ی این رشته شده اند. طبیعتا دانشجویانی که قصد تحصیل در این دانشگاه ها را دارند ، باید متحمل هزینه های برای ادامه ی تحصیل در این رشته شوند که مهم ترین آن ها، پرداخت شهریه ی دانشگاه هاست. به همین دلیل ما در طی این مقاله به دلیل آگاهی افراد دانشجویی که در پی ادامه ی تحصیل در این رشته در دانشگاه های معتبر دنیا هستند، موضوعی را تحت عنوان شهریه ی طراحی لباس در خارج از کشور، بررسی کرده ایم.

شهریه ی رشته ی طراحی لباس در خارج از کشور در دانشگاه های ایتالیا

تحصیلات تکمیلی در ایتالیا در تمامی رشته ای هنری در دانشگاه های کشور ایتالیا به این دلیل که این کشور دارای پتانسیل زیادی در زمینه های مختلف هنر می باشد و از قدیم به عنوان مهد هنر در دنیا معروف بوده است، انتخابی درست و به جا برای دانشجویان هنر دوست می باشد. چراکه در کنار این مساله دانشگاه های کشور مذکور در رشته های هنری نیز دارای رنکینگ خوبی در میان سایر دانشگاه های دنیا می باشند. 

رشته ی طراحی لباس نیز یکی از شاخه های تحصیلی رشته ی هنر می باشد که برای آموزش تخصصی در آن، دوره های مختلف کارشناسی و کارشناسی ارشد به بالا  با داشتن ویزای تحصیلی ایتالیا در دانشگاه های بنام کشور ایتالیا، برنامه ریزی شده است. دانشجویان متقاضی تحصیل در این رشته باید مبلغی به میزان 16000 یورو در هر سال تحصیلی به عنوان شهریه را به دلیل برخورداری از خدمات آموزشی دانشگاه ها، پرداخت  نمایند. که علاوه بر آن باید مبلغ ماهانه 700 تا 800 یورو را برای دیگر هزینه های زندگی در ایتالیا در نظر بگیرند.

شهریه ی طراحی لباس در خارج از کشور در دانشگاه های انگلستان 

دانشگاه های زیادی در کشور انگلستان اقدام به ارائه ی دوره های تحصیلی رشته ی طراحی لباس در این کشور کرده اند که ادامه ی تحصیل در آن ها یکی از جذاب ترین رشته ای دانشگاهی در این کشور است که البته از سطح کیفی بسیار خوبی نیز برخوردار است. دانشجویان بسته به نوع مرکز تحصیلی و مقطعی که در آن درس می خوانند موظفند مبلغ 9500 تا 12500-13 هزار شوند را به عنوان شهریه ی دانشگاه در طول تحصیل پرداخت کنند.

دانشجویان مشغول به تحصیل در کشور انگلستان علاوه بر هزینه های تحصیلی باید مبلغ 800 تا 1000  پوند در ماه را نیز برای هزینه های زندگی در انگلستان، برنامه ریزی نمایند.

شهریه ی طراحی لباس در خارج از کشور در دانشگاه های کانادا

تحصیل در رشته ی طراحی لباس در کانادا  و تحصیل رایگان در کانادا با ویزای تحصیلی کانادا یکی از رشته های پرطرفدار هنری در این کشور می باشد که دانشجویان بسیاری را به سمت خود جذب کرده است. شهریه ی تحصیل در کانادا این رشته دانشگاهی هزینه ای به میزان 13 تا 20 هزار دلار آمریکایی را برای دانشجوی بین الملل بسته به نوع مرکز دانشگاهی و مقطع تحصیلی اش ، به دنبال دارد که هرشاله میزان آن توسط دانشگاه های مختلف این کشور به صورت دقیق ارائه داده می شود.

هزینه ی زندگی در کانادا به میزان ماهانه 450 تا 600 دلار آمریکا، به تمامی هزینه های تحصیل در این کشور برای دانشجویان بین الملل افزوده خواهد شد.

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200