مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی اتریش

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی اتریش

گرفتن ویزای تحصیلی اتریش در واقع محدودیت سنی ندارد و همه ی افراد در همه ی سنین می توانند ویزای اتریش را کسب کنند. فقط شخص متقاضی می تواند درخواست ویزا در سفارت را بدهد. 

مراحل ویزای تحصیلی در اتریش:

پس از اینکه شما پذیرش را گرفتید میبایست در سفارت اتریش واقع در تهران جهت دریافت ویزای دانشجویی اقدام نمایید(که حدودا دو ماه طول می کشد)

پس از فرا رسیدن نوبت شما،شما بایدجهت تحویل مدارک در سفارت حضور یابید که در صورت تکمیل بودن مدارک شما سفارت اتریش تهران از شما در خواست می کند قریب به8 هفته منتظر بمانید تا مدارکتان به دست اداره ی اقامت اتریش برسدو مورد بررسی قرار گیرد تا جواب نهایی ارسال شود

کشور اتریش دارای دانشگاه های قوی و مراکز اموزشی عالی می باشد. تحصیل در اتریش نیز تا حدودی رایگان می باشد.

  1. در متن زیر قیمت وشرایط ویزای اتریش  لیست شده است: 
  2. فرم در خواست که میبایست توسط شخص متقاضی پر شده باشد. 
  3. 2 قطعه عکس که باید رنگی بوده و قدیمی نباشد. 
  4. گذرنامه که باید قبل از ویزا حداقل سه ماه دارای اعتبار بوده باشد و تاریخ صدور ان برای 10       سال گذشته نباشد. 
  5. فتوکپی گذر نامه
  6. مدارکی مبنی بر داشتن اشتغال و در امد مناسب که میبایست به زبان المانی باشد. 
  7. داشتن بیمه نامه ی مسافرتی 
  8. رزرو هتل با امضا که حتما باید توسط یک اژانس مسافرتی معتبر تایید شده باشد 
  9. بلیط سفر
  10. داشتن مدارکی مبنی بر درامد کافی که اگر مدارک شخص ناقص باشد و سفر توسط اژانس      های مسافرتی ایران تایید شده باشد لازم است یک اژانس مسافرتی اتریشی آن را            تایید کرده و دعوتنامه الکترونیکی ارائه شود. 
  11. هزینه در خواست ویزا برای کودکان 6 تا12 سال 60 یورو می باشد و این هزینه برای کودکان      زیر 6 سال 35 یورو است.

جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاوره تلفنی در مورد تحصیل در خارج از کشور با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *