ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی ایتالیا

ایتالیا یکی از کشورهایی است که در سال های اخیر تعداد قابل توجهی از دانشجویان خارجی را برای ادامه ی تحصیل در دانشگاه های خود، جذب کرده است. این دانشجویان برای ورود به این کشور و پرداختن به تحصیل، بایستی ویزای تحصیلی ایتالیا و شرایط تحصیل در در ایتالیا و دانشگاه های ایتالیا و تحصیل رایگان در ایتالیا و توانایی تامین هزینه های زندگی در ایتالیا را داشته باشند .

اولین قدم برای اخذ این ویزای تحصیلی ایتالیا ، مراجعه به سفارت این کشور و اقدام برای تشکیل پرونده کی باشد. دانشجو می بایست مدارکی به قرار زیر را در این پرونده قرار دهد تا برای دانشگاه های معتبر ایتالیا آماده شود 

  • فرم درخواست ویزا 
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی 
  • 3 قطعه عکس
  • اصل و کپی مدارک زبان های انگلیسی

 مدرک پذیرش در دانشگاه ایتالیا

  1. ترجمه ی ایتالیایی شناسنامه 
  2. نامه ی تمکن مالی 
  3. مدرک تضمین مالی برای ادامه ی زندگی در ایتالیا
  4. اصل و کپی گذرنامه

  • اصل آخرین مدرک تحصیلی برای دوره ای که قصد ادامه ی تحصیل در ایتالیا را داریم 
  • در رابطه با مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا نکاتی حائز اهمیت می باشند. مثلا 
  • عکس ها باید مطابق با قواعد ویزای شینگن پشت نویسی شده باشند.
  • مدارکی مانند سند منزل ، سپرده ی 80 میلیون توامانی ، قرارداد شغلی و یا فیش حقوقی 5 میلیونی و … می توانند برای تضمین مالی مورد استفاده قرار بگیرند. البته این مدارک باید با زبان ایتالیایی و انگلیسی ترجمه شوند.
  • مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی برای لیسانس، مدرک لیسانس برای کارشناسی ارشد ، مدرک ارشد برای دکتری باید به همرا ریز نمرات آنها ، که به زباتن ایتالیایی ترجمه شده و توسط دادگستری و وزارت امور خارجه مهر شده اند ، برای هر مقطع تحویل داده شود. کپی این مدارک باید به زبان فارسی باشد.
  • مدرک پذیرش از دانشگاه ، باید در دو نسخه تهیه شود.
  • مدرک ی دال بر رزرو بلیط کشور ایتالیا و نیز رزرو هتل برای مدت 20 روز، نیز جهت تکمیل شدن پرونده، مورد نیاز می باشد.
براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *