ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی هلند

برای تحصیل در هلند شما می بایست ویزای تحصیلی هلند را کسب نمایید. جهت کسب ویزای تحصیلی هر کشوری شما باید دارای شرایط تحصیل در هلند و تحصیل رایگان در هلند و دانشگاه آمستردام هلند ویا بهترین دانشگاه های هلند. کشور هلند کشوری است که سالانه تعداد زیادی دانشجو را به خود جذب می کند. برای اخذ ویزای تحصیلی هلند باید هزینه هایی را پرداخت کنید که این هزینه ها شامل: پرداخت شهریه ی یک و نیم سال تحصیلی، پرداخت مبلغ 500 یورو جهت بیمه ی سالانه، پرداخت هزینه ی صدور اقامت یک ساله 500 یورو و هزینه های مربوط به اقامت در یک مکان برای 3 ماه. زمانی که شما این هزینه ها را پرداخت می کنید از مزیت اقامت تحصیلی هلند نیز برخوردار می شوید و همچنین برای تحصیل در دانشگاه نیز نیازی به دارا بودن هزینه تحصیل در هلند و یا پشتوانه ی مالی نخواهید داشت.

شرایط تحصیل در هلند

لازم به ذکر است که شما قبل از درخواست ویزای دانشجویی هلند باید اقدام به اخذ پذیرش دانشگاهی نموده تا برای شما اجازه ی اقامت نیز صادر شود. برای این منظور شما می توانید از دانشگاه مورد نظر نیز در خواست کمک کنید که در این صورت می بایست تمامی مدارک خود به زبان انگلیسی و هلندی ارائه دهید. پس از این اقامت موقت 6 ماهه به شما داده می شود. 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی هلند

1. ارائه ی مدرک گذرنامه ای که دارای اعتبار باشد. 

2. ارائه ی فرم پذیرش از دانشگاه های این کشور که باید تکمیل شده باشد. 

3. ارائه ی  یک تاییدیه بیمه درمانی برای فرد. 

4. ارائه ی یک مدرکی مبنی بر تاییدیه ای که نشان دهد شما هزینه های اقامت هلند را پرداخت کرده اید. 

5. گزارش گردش حساب بانکی به این منظور که فرد توانایی لازم برای پرداخت هزینه های تحصیل در هلند را دارا می باشد. 

6. ارائه ی یک نامه از دانشگاه های مورد تایید هلند 

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *