ویزای تحصیلی قبرس

ویزای تحصیلی قبرس

شما برای اینکه بتوانید در کشور قبرس تحصیل کنید می بایست چند شرط را رعایت کرده و انجام دهید. تحصیل در کشور قبرس نیازمند اخذ ویزای تحصیلی کشور قبرس می باشد که قبل از اخذ ویزای تحصیلی قبرس شما ابتدا می بایست پذیرش در دانشگاه های قبرس را کسب نموده و شرایط تحصیل در قبرس و تحصیل رایگان در قبرس را داشته باشید تا بتوانید در این کشور به راحتی و با موفقیت تحصیل کنید. اخذ پذیرش تحصیلی در هر مقطع متفاوت بوده و به شرح زیر است.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع لیسانس شامل

کپی از مدرک دیپلم و ریز نمرات، سه قطعه عکس 3 در 4، کپا از شناسنامه ، پاسپورت و مدرک زبان و ارائه ی فرم تکمیلی.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس نیز شامل

کپی از مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات، کپی از شناسنامه و پاسپورت، سه توصیه نامه از اساتید به همراه سه قطعه عکس 3 در 4 

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع دکترا شامل

کپی از مدارک فوق لیسانس و لیسانس به همراه ریز نمرات، سه قطعه عکس 3 در 4 ، کپی از پاسپورت و شناسنامه، سه برگ معرفی نامه از 3 استاد، رزومه و کپی از سابقه های کاری، کپی از مدارک زبان و پر کردن فرم مربوطه

پس از اخذ پذیرش شما می توانید برای اخذ ویزای تحصیلی از طریق دارا بودن مدارک زیر اقدام نمایید:

  • ارائه ی ترجمه ی مدارک دبیرستان به همراه ریز نمرات برای تحصیل در مقطع کارشناسی
  • ترجمه ای از مدارک و ریز نمرات پیش دانشگاهی جهت تحصیل در کارشناسی.
  • در صورت تحصیل در مقطع دکترا باید از تمام ریز نمرات و مدارک تحصیلی خود کپی داشته باشید.
  • دارا بودن انگیزه نامه برای تحصیل در مقاطع ارشد و دکترا.
  • کپی از صفحات پاسپورتی که معتبر باشد. 
  • ارائه ی یک قطعه عکس که دارای زمینه ای سفید باشد.

لازم به ذکر است که این مدارک در قبرس شمالی و قبرس جنوبی متفاوت می باشد و در مورد شهر های معروف قبرس تفاوتی ندارد و تحصیل در قبرس با مدرک دیپلم و لیسانس همانند تحصیل در آلمان و تحصیل در کانادا امکان پذیر است

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *