دانشگاه های مورد تالیید وزارت علوم در کانادا

دانشگاه های مورد تالیید وزارت علوم در کانادا

بنا به این دلیل که امروزه تعداد زیادی از افراد، کشور خود را براسی تحصیل در دانشگاه ها و رشته های مختلف در کانادا که از اعتبار خوبی در دنیا برخوردار هستند، لذا آگاهی یافتن از اسامی دانشگاه های کانادا که مورد تایید وزارت علوم هستند، امری ضروری برای این دانشجویان به نظر می رسد. 

به طور کلی دانشگاه های این کشور در سه گروه ممتاز ، خوب و متوسط در لیست متشره از وزارت علوم دسته بندی شده اند. که ما اسامی آن ها را با موضوعی تحت عنوان دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا ، در سال 2017 به بعد در ادامه ی مطلب خواهیم آورد.

دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا در گروه ممتاز:

دانشگاه دلشویی

دانشگاه مك مستر

دانشگاه مک گیل

دانشگاه ملکه

دانشگاه لووال

دانشکده مطالعات تجاری عالی مونترال (HEC Montréal)

دانشگاه سیمون فریزر

دانشگاه بریتیش کلمبیا

Université de Montreal Ecole Polytechnique

دانشگاه مونترال

دانشگاه آلبرتا

دانشگاه کلگری

دانشگاه گلف ( مدرک این دانشگاه فقط در دو در رشته ی دامپروری و کشتورزی در گروه ممتاز مورد ارزشیابی قرار خواهد گرفت) 

دانشگاه اوتاوا

دانشگاه تورنتو

دانشگاه ویکتوریا

دانشگاه واترلو

دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا در گروه خوب:

دانشگاه کارلتون

دانشگاه کنکوردیا

دانشکده فنی دانشگاه، دانشگاه کبک

دانشگاه رایرسون

دانشگاه غربی انتاریو

دانشگاه کبک در مونترال

دانشگاه کبک در کبک

دانشگاه گلف

دانشگاه مانیتوبا

دانشگاه ساسکاچوان

دانشگاه یورک

دانشگاه نیوبرانزویک

دانشگاه رجینا

دانشگاه یادبود نیوفاندلند

موسسه ملی تحقیقات علمی، دانشگاه کبک

دانشگاه ویندزور

دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا در گروه متوسط:

دانشگاه آکادیا

دانشکده دانشگاه اوگانانا

دانشگاه اسقف

کالج کشاورزی نوا اسکوشیا

دانشگاه بروک

دانشگاه لورنتیان

دانشگاه سنت آن

دانشگاه سنت پل

دانشگاه براندون

دانشگاه کیپ برتون (CBU)

دانشگاه Lakehead

دانشگاه آلیسون کوه

دانشگاه کوه سنت وینسنت

دانشکده مدیریت دولتی، دانشگاه کبک

دانشگاه Nipissing

دانشگاه سنت ماریس

دانشگاه سنت فرانسیس کازور

کالج دانشگاه پادشاهان

دانشگاه لتبریج

دانشگاه سنت جریمه کالج

دانشگاه وینیپگ

دانشگاه شربروک

دانشگاه کالج سنت مایکلز

دانشگاه سودروری

دانشگاه مونکتون

دانشگاه جزیره پرنس ادوارد

دانشگاه کبک در Chicoutimi

دانشگاه تریسی کالج

دانشگاه کبک در ریمواسکی

دانشگاه کبک در Trois – Rivieres

دانشگاه غرب تثلیث

دانشگاه کبک، Abitibi – Temiscamingue

دانشگاه ترنت

دانشگاه کبک در هال

کالج دانشگاه سنت Boniface

دانشگاه ویلفرد لوریر

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

شهریه ی دانشگاه در آلمان

شهریه ی دانشگاه در آلمان

تحصیل در دانشگاه های آلمان به عنوان کشور که دارای دانشگاه های معتبر در سراسر دنیا و در رشته های مختلف می باشد به دلیل هزینه ی بسیار پایین تحصیلی در این کشور، مورد استقبال و توجه بسیاری از دانشجویان بین المللی قرار گرفته است. به گونه ای که می توان شمار زیادی از دانشجویان خارجی و نیز ایرانی را در لیست پذیرش شدگان دانشگاه ها و رشته های مختلف آن دید.

دانشگاه های آلمان

مهم ترین مساله ای که در کنار اعتبار علمی دانشگاه های این کشور باعث جذب بسیار دانشجویان بین المللی شده است این است که این افراد مبلغی را به عنوان شهریه ی دانشگاه در آلمان پرداخت نمی کنند و یا به عبارت دیگر شرایط تحصیل رایگان در آلمان برای آن ها فراهم می باشد.

هزینه در دوران تحصیل در آلمان

البته برخی از دانشگاه های آلمان ممکن است هزینه ای را از دانشجو دریافت کنند که در این صورت نیز این هزینه بسیار کم بوده و تقریبا نزدیک به همان مفهوم تحصیل رایگان در آلمان می باشد. 
اشاره شد که شهریه ی دانشگاه در آلمان به صورت کامل از جانب دولت این کشور پرداخت شده و دانشجو از تقبل این هزینه در دوران تحصیل معاف است و اما با این وجود تحصیل در دانشگاه های این کشور مانند هر کشور دیگری در بردارنده ی هزینه هایی جانبی به غیر از شهریه ی دانشگاه در آلمان می باشد که دانشجو راسا باید آن ها را تامین کند.

کار دانشجویی در آلمان

امکان اشتغال به کار دانشجویی در دانشگاه های آلمان در کنار تحصیل به میزان مشخصی در هفته به تناسب مقطعی که دانشجو در آن درس می خواند، و درآمد زایی از این راه، یکی از فرصت هایی است که دانشجوی آلمانی می تواند از آن برای تامین هزینه های تحصیلی اعم از شهریه ی دانشگاه در آلمان و هزینه های جانبی آن، در تمام طول تحصیل ، از آن بهره بگیرد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

رشته های پر طرفدار در اسلوونی

رشته های پر طرفدار در اسلوونی

تحصیل در کشور اسلوونی به سبب پایین بودن هزینه های تحصیلی در اسوونی و نیاز نبودن به مدرک زبان معمولا دارای طرفداران زیادی است. اما رشته هایی که در این کشور به خوبی و به صورت مرتب دنبال می شود و افراد زیادی در ان مشغول به تحصیل هستند رشته های پزشکی و دارو سازی می باشد. رشته ی پزشکی در کشور اسلوونی یکی از رشته های تحصیلی پر طرفدار می باشد که دانشجویان زیادی از داخل یا خارج کشور اسلوونی در انها مشغول به تحصیل می باشند. 

شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندان پزشکی در اسلوونی 

از انجایی که رشته ی پزشکی در اسلوونی دارای متقاضیان داخلی و بین المللی فراوانی می باشد بنابراین از شرایط خاصی برخوردار است. تحصیل در این رشته برای افراد متقاضی دارای محدودیت سنی نمی باشد. زبان تحصیلی این رشته انگلیسی می باشد. دانشگاه های اسلوونی، پری مورسکا و ماریبور جزو دانشگاه های مورد تایید در این کشور می باشند. گذراندن رشته های پزشکی مستلزم یادگیری زبان بوده و دانشجو موظف است پس از ورود به اسلوونی دوره های زبان را بگذراند. هزینه های تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اسلوونی بسیار پایین تر از کشور های دیگر می باشد به همین دلیل افراد زیادی خواهان تحصیل در این رشته در اسلوانی می باشند. 

مزایای تحصیل در اسلوونی

همانطور که گفته شد این کشور دارای هزینه های پایین تحصیلی در رشته ی پر طرفدار پزشکی می باشد. مزیت دیگر این است که شما با دریافت اقامت اسلوونی می توانید به راحتی در کشور های اروپایی دیگر بدون ویزا سفر کنید. همچنین برای تحصیل در این کشور نیازی به مدرک زبان ندارید. مزیت دیگر این است که با اخذ اقامت این کشور می توانید از خدمات رایگان درمای و رفاهی در سایر کشور های عضو اتحادیه ی اروپا بهره مند شده و از انها استفاده نمایید.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

پناهندگی-ویزای همراه-ویزای کار و اقامت دائم در ایتالیا

پناهندگی-ویزای همراه-ویزای کار و اقامت دائم در ایتالیا

پناهندگی در ایتالیا از سه راه سیاسی ، مذهبی، اجتماعی امکان پذیر می باشد اما به طور کلی ، یکی از خطرناک ترین راه هایی است که فرد برای اخذ اقامت و تابعیت این کشور انتخاب می کن. چرا که افراد پناهجو وضعیت بسیار سخت و خطرسازی را در این کشور دارند . به طوری که ممکن است حتی جان آن ها نیز در خطر باشد. پناهندگان به ایتالیا تا زمان تایید درخواستشان در وضعیت بسیار بد روحی و حقوقی در این کشور می باشند. اما بعد از تایید درخواستشان از تمام مزایای شهروند ایتالیایی بهره مند می شوند.

ویزای همراه در ایتالیا

دانشجویی که تمایل دارد در مدت زمان تحصیل در کشور ایتالیا، خانواده ی درجه اولش را با خود همراه کند، میتواند همزمان با اخذ ویزای تحصیلی برای خودش، مدارک ویزای همراه ایتالیا رابرای صدور این روادید برای سایر اعضای خانواده اش برای هزینه زندگی در ایتالیا، به اداره ی سفارت ایتالیا تحویل دهد. همراهان او با داشتن این ویزا از حقوق اقامت در ایتالیا برخوردار می شوند.

اقامت در کشور ایتالیا

در صورتی که دانشجو یا فرد عادی از یکی از شرکت های معتبر در ایتالیا ، پیشنهاد کاری داشته باشد، می تواند در صورت داشتن مدرک کارشناسی برای اخذ ویزای کار ایتالیا اقدام کند. اخذ ویزای کار یکی از راه هایی است که فرد می تواند به تبع آن درخواست اقامت در این کشور را داشته باشد ونیز تابعیت ایتالیا را کسب نماید.

اقامت دائم ایتالیا

همان گونه که از پیش اشاره شد، اخذ ویزای کار و تحصیل کشور ایتالیا از بهترین راه هایی است که فرد می تواند به وسیله ی آن ها بعد از مدتی،  اقامت دائم ایتالیا را کسب کند. فردی که موفق به اخذ اقامت دائم در این کشور می شود، می تواند از تمام حقوق شهروندی در این کشور مانند تبعه ی اصلی، برخوردار باشد. مثلا می تواند آرادانه به این کشور ورود و خروج داشته و از امکانات و خدمات درمانی بهره مند شود.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

پناهندگی-ویزای همراه-اقامت دائم و ویزای کار در روسیه

اقامت دائم و ویزای کار در روسیه

پناهندگی یکی از راه های پر ریسک و البته پر دردسر مهاجرت به روسیه است که اتفاقا شامل حال همه ی افراد درخواست دهنده هم نمی شود. فردی که قصد پناهندگی در روسیه را دارد بعد از پر کردن فرم مخصوص ، باید منتظر جواب سرویس فدرال روسیه مبنی بر اینکه آیا این فرد می تواند پناهنده ی روسیه بشود یا خیر، بماند. چون تنها 2 تا 5 درصد از پرونده های مربوط به پناهندگی در این کشور مورد پذیرش دولت قرار می گیرند.

ادامه ی تحصیل در کشور روسیه

دانشجویی که برای ادامه ی تحصیل در کشور روسیه میرود ، در صورت پذیرش شدن در دانشگاه های این کشور ، میتواند همراه با ارائه مدارک و اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی روسیه ، برای گرفتن ویزای همراه روسیه برای خانواده ی درجه ی اول خود اقدام کند. با گرفتن این ویزا، افراد خانواده ی دانشجو می توانند در تمام طول مدت تحصیل، همراه با او در کشور روسیه اقامت داشته باشند.

اقامت دائم در روسیه

بر اساس قانون جدید این کشور، باستی صلاحیت خود در تاریخ و زبان روسی و نیز شناختن قوانین آن کشور، به اثبات برساند. اقامت دائم در روسیه از سه طریق ازدواج، سرمایه گذاری و ثبت شرکت امکان پذیر می باشد. جالب توجه است که در هیچکدام از این روش ها به صورت یکباره اقامت دائم داده نمی شود و فرد باید از بعد از مدتی اقامت موقت در کشور تقاضای اقامت دائم در روسیه داشته باشد.  

افرادی که برای اشتغال به کاری در نهادهای دولتی و یا خصوصی این کشور؛ راهی آنجا می شوند ، بایستی برای اجازه تردد و فعالیت در این کشور ویزای کار را دریافت کنند. 

یکی دیگر از راه های گرفتن اقامت دائم این کشور، ورود به آن از طریق  دریافت ویزای کار بزای هزینه های زندگی در روسیه می باشد.

ویزای کار روسیه 

دانشجویی که بعد از تحصیل از جانب یک کارفرما پیشنهاد شغلی داشته باشد و یا در یکی از نهادهای این کشور مشغول به کار باشد، می تواند بعد از اتمام تحصیل، ویزای تحصیلی روسیه خود را به ویزای کار روسیه تبدیل کرده و بعد از مدتی ازاین طریق، اقامت دائم در روسیه را کسب کند.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

تحصیل رایگان در اتریش

تحصیل رایگان در اتریش

همان طور که پیداست در دانشگاه های رایگان در اتریش زبان تحصیل زبان المانی است اما نکته ی خوبی که موجب شده دانشجویان بین المللی متقاضی تحصیل رایگان در اتریش به زبان المانی باشند فرصت طلایی یادگیری زبان المانی است. نکته ی مهم این است که دانشجویان پس از فارغت از تحصیل می توانند بدون نیاز به مدرک زبان المانی به راحتی ویزای تحصیلی کشور آلمان را اخذ نمایند.

تحصیل رایگان در اتریش در مقطع دکترا

تحصیل در مقطع دکترا در آلمان و اتریش رایگان می باشد در واقع تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های المان و اتریش سابقه کار به حساب می اید و حتی دانشجویان از دانشگاه حقوق هم دریافت می کنند.

به منظور پذیرش در مقطع دکتری در اتریش لازم است تائیدیه ی استاد راهنما از دانشگاه مقصد را داشته باشید. لازم به ذکر است که دکترا در این کشور به زبان انگلیسی نیز مقدور می باشد و تاکیدی بر گذراندن دوره ی زبان المانی نیست.

بورسیه ی تحصیلی در اتریش

اگر قصد اخذ بورسیه اتریش را دارید  و می خواهید اطلاعاتی در رابطه با بورسیه تحصیلی  اتریش به دست اورید این متن می تواند در این رابطه به شما یاری دهد. در واقع مدت زمان این بورسیه ها و همچنین کمک هزینه های مرتبط از یک ماه شروع و در نهایت یک سال می باشد و شخص متقاضی باید شرایط ویژه ای را دارا باشد. این کمک هزینه ها مبلغی در حدود 940 در ماه خواهد بود که این مبلغ می تواند هزینه های یک دانشجوی معمولی را پوشش دهد.

دانشگاه های دولتی اتریش

لازم به ذکر است که تحصیل رایگان در اتریش به این معنا نیست که شما هیچگونه هزینه ای در ان کشور نخواهید داشت. دانشگاه های دولتی اتریش از متقاضیان خواهان تحصیل رایگان در اتریش به عنوان دانشجوی رایگان اتریش هزینه ای دریافت نمی کنند  اما در ابتدای شروع هر سال یا شروع هر ترم دانشگاه مبلغی به عنوان هزینه ثبت نام از متقاضیان دریافت میکند.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

معرفی کشورهلند

معرفی کشورهلند

هلند یکی از کشور های اتحادیه اروپا و عضوشنگن است .کشور هلند برای زندگی بسیار انتخاب ایده آل و مناسبیست .  شهرت این کشور بیشتر به خاطر گل های لا له زیبا ، آسیاب های بادی ، دوچرخه و پنیر های خوشمزه آن میباشد . این کشور یکی از امن ترین و ارام ترین کشورهای دنیاست و معمولا دارای آب و هوایی بارانی یا ابری در تمام سال است .به طوری که همیشه داشتن چتر یکی از اقلام ضروری برای خروج از منازل است.

مهاجرت به هلند

یکی از راه هایی که افراد برای مهاجرت انتخاب میکنند تحصیل در کشور هلند است . دانشگاه های هلند از اعتبار و سطح علمی بالایی دردنیا برخوردار هستند. در دانشگاه های این کشور تحصیل و آموزش به دو زبان انگلیسی و آلمانی انجام میپذیرد. برای تحصیل در دانشگاه های هلند متقاضی باید مدرک دیپلم داشته باشد و معدل مدرک دیپلم باید بالای 12 باشد . متقاضی مهاجرت تحصیلی و تحصیل در کشور هلند میبایست مدرک ایلتس 6 داشته باشد در غیر این صورت باید در کلاس های آموزش زبان در هلند شرکت کند .

هزینه های زندگی در هلند

به دلیل تناسب داشتن هزینه های زندگی در هلند مردم برای تامین هزینه های خود مشکلی ندارند و از آنجا که میزان  هزینه زندگی در هر کشوری ارتباط مستقیم با کیفیت زندگی افراد و رضایت مندی آنها دارد و با توجه به شرایط خاص این کشور افراد زیادی کشور هلند برای زندگی را انتخاب میکنند .

مقطع لیسانس در هلند

برای پذیرش در مقطع لیسانس در کشور هلند داشتن مدرک دیپلم به همراه مدرک پیش دانشگاهی از ضروریات است . در مقطع ارشد نیز شرط پذیرش تسلط به آیلتس و داشتن نمره 6  در آن میباشد همچنین ارائه مدرک کارشناسی به همراه ارائه سابقه کاربه مدت  حداقل 3 سال الزامیست .

مقطع دکتری در هلند

برای پذیرش در مقطع دکتری داشتن مدرک دکترال  ارشد مورد نیاز است .برای ورود به دانشگاه ها در مقطع دکتری نوشتتن اتوضیحاتی در خصوص علت انتخاب موضوع رساله و ارسال آن برای استاد راهنما جزء ضروریات میباشد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

معرفی کشورلهستان

معرفی کشورلهستان

در کشور لهستان زندگی کردن دارای مزایای بسیاری میباشد . در پاسخ بسیاری از افراد که میگویند زندگی در لهستان چگونه است بایستی گفت زندگی در این کشور ارزان و مقرون به صرفه است و برای بسیاری از افراد که به دنبال زندگی راحت هستند میتواند انتخاب ایده آلی باشد . شهر های کشور لهستان از لحاظ جمعیتی دارای تراکم بالایی هستند وبه همین دلیل افرادمیتوان مطابق با سبک زندگی و انتخاب خود محل زنگیشان را تعیین کنند.پایین بودن هزینه زندگی در این کشورها در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی زندگی در لهستان را برای خیلی از متقاضیان مهاجرت به اروپا در جزء اولویت های انتخابشان میگذارد.

مردم کشور لهستان

زبان رسمی مردم کشور لهستان ، لهستانی میباشد. زبان لهستان ازجمله زبان های هندو اروپایی به شمار می آید وزیر شاخه زبان های اسلاوی است. بسیاری از مردم در کشور لهستان بسیار به زبان خود متعهد هستند . به طوری که بیشتر افراد مخصوصا کسانی که مسن تر هستند به یادگیری زبا ن ساده انگلیسی علاقه ای ندارند.

مقطع دکتری  در لهستان

دولت لهستان برای دانشجویان مقطع دکتری تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته است وبا توجه به در نظر گرفتن توجه این کشور به بحث تحصیل ، به دانشجویان در پرداخت مخارج تحصیلشان کمک میکند . تحصیل دکتری در لهستان به دو صورت امکان پذیر میباشد 1- تحصیل به صورت بورسیه شدن که خود دانشگاه هزینه های تحصیل را پرداخت میکند 2- شرایط تحصیلی که دانشجو خود مخارج مربوط به تحصیلش را پرداخت میکند .در کشور لهستان به افرادی که به صورت بورسیه تحصیل میکنند حقوقی معادل دو هزار دلار در ماه پرداخت میشود.

هزینه های تحصیل در لهستان

کشور لهستان به دلیل کیفیت بالای آموزشی در همه مقاطع و ارزان بودن هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی در لهستان و امکان کسب بورسیه برای تحصیل همیشه یکی از انتخاب های افرادیست که قصد مهاجرت تحصیلی رادارند.البته نا گفته نماند که مهاجرت تحصیلی یکی از راهای اخذ اقامت میباشد که دانشجو پس از مهاجرت میتواند نسبت به اخذ تابعیت در این کشور اقدام نماید . در لهستان به دلیل اینکه  زبان تدریس واموزش در اکثر دانشگاه ها انگلیسی میباشد داشتن مدرک معتبر بین المللی زبان از شرایط اولیه مهاجرت تحصیلی به لهستان است .

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

رشته های پر طرفدار در اسلوونی

رشته های پر طرفدار در اسلوونی

تحصیل در کشور اسلوونی به سبب پایین بودن هزینه های تحصیلی در این کشور و نیاز نبودن به مدرک زبان معمولا دارای طرفداران زیادی است. اما رشته هایی که در این کشور به خوبی و به صورت مرتب دنبال می شود و افراد زیادی در ان مشغول به تحصیل هستند رشته های پزشکی و دارو سازی می باشد. رشته ی پزشکی در کشور اسلوونی یکی از رشته های تحصیلی پر طرفدار می باشد که دانشجویان زیادی از داخل یا خارج کشور اسلوونی در انها مشغول به تحصیل می باشند. 

شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندان پزشکی در اسلوونی

از انجایی که رشته ی پزشکی در اسلوونی دارای متقاضیان داخلی و بین المللی فراوانی می باشد بنابراین از شرایط خاصی برخوردار است. تحصیل در این رشته برای افراد متقاضی دارای محدودیت سنی نمی باشد. زبان تحصیلی این رشته انگلیسی می باشد. دانشگاه های لیوبلیانا، پری مورسکا و ماریبور جزو دانشگاه های مورد تایید در این کشور می باشند. گذراندن رشته های پزشکی مستلزم یادگیری زبان بوده و دانشجو موظف است پس از ورود به اسلوونی دوره های زبان را بگذراند. هزینه های تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اسلوونی بسیار پایین تر از کشور های دیگر می باشد به همین دلیل افراد زیادی خواهان تحصیل در این رشته در اسلوانی می باشند. 

مزایای تحصیل در اسلوونی

همانطور که گفته شد این کشور دارای هزینه های پایین تحصیلی در رشته ی پر طرفدار پزشکی می باشد. مزیت دیگر این است که شما با دریافت اقامت اسلوونی می توانید به راحتی در کشور های اروپایی دیگر بدون ویزا سفر کنید. همچنین برای تحصیل در این کشور نیازی به مدرک زبان ندارید. مزیت دیگر این است که با اخذ اقامت این کشور می توانید از خدمات رایگان درمای و رفاهی در سایر کشور های عضو اتحادیه ی اروپا بهره مند شده و از انها استفاده نمایید.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

بهترین دانشگاه های اسلواکی

بهترین دانشگاه های اسلواکی

برای تحصیل در کشور اسلواکی ابتدا باید از شرایط تحصیلی در اسلواکی و همچنین اسامی دانشگاه های معتبر در کشور اسلواکی مطلع شد تا بتوان تحصیلی موفق و عالی را در کشور اسلواکی تجربه کرد. تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید باشد و مدرک حاصل از ان در سراسر جهان معتبر باشد باعث می شود تا اینده ی شغلی تضمین شده ای نیز برای شما رقم بخورد. در این متن اسامی تعدادی از دانشگاه های کشور اسلواکی ذکر شده است که شما را در زمینه ی تحصیلی در اسلواکی یاری می کند. 

دانشگاه  کامنیوس براتیسلاوا

دانشگاه کامنیوس براتیسلاوا در کشور اسلواکی دانشگاهی بسیار معتبر می باشد. این دانشگاه بزرگ ترین دانشگاه این کشور بوده که در سال 1991 در ماه جون در روز 27 تاسیس شده است. این دانشگاه دارای قدمت زیادی می باشد و یکی از بزرگ ترین دانشگاه های پزشکی و دندان پزشکی در اسلواکی می باشد. زبان تدریس پزشکی در این دانشگاه نیز به زبان انگلیسی می باشد. دانشجویان در صورت فارق التحصیلی در این دانشگاه می توانند در سراسر جهان موفق به مشغول شدن در بهترین مکان ها شوند. هزینه های تحصیلی در این دانشگاه نیز بین 9000 تا 10000 یورو در سال است. 

دانشگاه جسنیوس مارتین

دانشگاه جسنیوس مارتین نیز از اسامی دانشگاه های مورد تایید در اسلواکی می باشد. این دانشگاه در زمینه ی پزشکی دارای تبحری خاص و بسیار عالی می باشد. دوره های تحصیلی پزشکی در این دانشگاه 6 سال بوده و شهریه ای که افراد موظف به پرداخت برای تحصیل در دانشگاه مارتین می باشند 8500 یورو در هر سال است. لازم به ذکر است که که شرط ورود به این دانشگاه در اسلواکی اخذ نمره ی قبولی در ازمون ورودی می باشد. این دانشگاه در سال 1969 در شمال اسلواکی تاسیس شد و در همان سال شروع به ثبت نام در رشته ی پزشکی کرد. 

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200