هزینه های زندگی در اتریش

هزینه های زندگی در اتریش

  • هزینه اقامت در پانسیون با اتاق مستقل با امکانات متفاوت در حدود ۱۸۰ تا ۳۰۰ یورو می باشد .
  • هزینه خوراک کاملا بستگی به فرد دارد و در حدود ۲۰۰ تا ۳۵۰ یورو در ماه قابل پیش بینی است .
  • دانشجو به صورت پاره وقت دارای اجازه کار می باشد .

مدارک لازم برای ادامه تحصیل در اتریش

  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم
  • ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی
  • ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریز نمرات لیسانس
  • ترجمه رسمی کارت ملی و شناسنامه
  • ترجمه رسمی کارت پایان خدمت ویژه آقایان
  • اسکن و کپی صفحه اول پاسپورت و صفحاتی که دارای مهر است
  • نامه قبولی در کنکور
  • گواهی اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه از دانشگاه
  • ۱۲ قطعه عکس رسمی پاسپورتی

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصیلی برای رشته های پزشکی رایگان در اتریش باید به تایید سفارت اتریش برسد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش

در خواست ویزا برای تحصیل در اتریش با دیپلم و لیسانس با توجه به شرایط تحصیل در اتریش باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد. بررسی مدارک توسط سفارت معمولا ۲ تا ۳ ماه طول میکشد.

 

  • سه نسخه فرم درخواست ویزا که میتوانید از سفارت تحویل بگیرید.
  • ۳ قطعه عکس جدید
  • گذرنامه با مدت اعتبار حداقل ۶ماه + ۲ سری کپی
  • شناسنامه + ۲سری کپی
  • گذرنامه و شناسنامه همسر + ۲سری کپی
  • گواهی عدم سوء پیشینه + ۲سری کپی
  • اصل و ۲سری کپی از پذیرش تحصیلی
  • اصل و ۲سری کپی از مدارک تحصیلی دبیرستان و پیش دانشگاهی
  • اصل یا کپی ترجمه مدارک تحصیلی با تایید سفارت اتریش
  • تعهد نامه مالی که مبلغ ۷۰۰۰یورو در حساب خود باید داشته باشید

 

اجاره خانه در اتریش

هزینه تحصیل در اتریش با این نرخ کاملا به شهر و منطقه مورد نظر وابسته است. به طور متوسط در وین این نرخ متناسب با متراژ خانه و به ازای هر ۱۰ متر مربع ۱۰۰ یورو است. به این معنا که آپارتمانی با متراژ ۴۰ متر مربع اجاره ای برابر با ۴۰۰ یورو در ماه خواهد داشت. این مبلغ کاملا خالص و بدون محاسبه شارژ آپارتمان, برق و گاز است. معمولا این مبلغ همانند تحصیل رایگان در اتریش و یا تحصیلات تکمیلی در اتریش، تا ۱۰۰ یورو , همچنان بدون محاسبه برق و گاز, محل افزایش دارد.

 

کار دانشجویی در اتریش

شخصی که با ویزای تحصیلی اتریش در کشور برای تحصیل در اتریش اقامت دارد, اجازه کار در کشور اتریش را ندارد . به شرط درخواست کارفرما یا برای کارآموزی میتوان اجازه کار موقت یا نیمه وقت تا سقف حدودا ۳۴۰ یورو در ماه دربافت کرد.

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش

شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش

شرایط اخذ پذیرش و تحصیل در اتریش برای دانشجویانی که خارجی هستند اینگونه است که نیاز به مدرک زبان آلمانی ندارند و همه دانشجویان می توانند بعد از پذیرش برای تحصیل رایگان در اتریش مربوطه دوره های زبان را طی کنند. برای افرادی که مدرک زبان آلمانی ندارند باید سه ترم دوره زبان آلمانب ببینند که هزینه دوره زبان  آلمانی برای هر ترم ۳۸۰ یورو است.

درباره اتریش

اتریش مهد موسیقی و معماری جهان بوده و دانشجویان خارجی فارغ التحصیل مخصوصا در این رشته ها دارای امتیازات بالایی در کل دنیا جهت ادامه تحصیل در اتریش و کار می باشند. و هزینه های تحصیل در دانشگاه های اتریش در تمامی مقاطع و درتمام رشته ها تک نرخی و تقریبا رایگان است.

هزینه تحصیل در اتریش

برای هزینه تحصیل در اتریش با داشتن ویزای تحصیلی اتریش باید گفت که شهریه هر ترم ۳۸۰ یورو ( نصف شهریه دانشگاه آزاد در مقطع لیسانس و یک چهارم شهریه دانشگاه آزاد در مقطع فوق لیسانس) می باشد، که با شرایط معدلی مختلف بیشتر این مبلغ نیز به دانشجو مسترد می گردد .

بعضی از دانشگاه ها مانند گراتس این شهریه را در صورتی که دانشجوی ایرانی حداقل ۹ واحد در ترم گذرانده باشد به صورت کامل بازمیگرداند

شرایط تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاهی ایران

شرایط تحصیل در اتریش اینگونه است که اگر کسی در ایران لیسانس دانشگاه آزاد باشد نمی تواند برای فوق لیسانس نا پیوسته اقدام کند بلکه باید برای مقطع فوق لیسانس پیوسته درخواست دهند و بعد از ورود به دانشگاه درخواست ارزشیابی مدارک تحصیلی خود را دهد که آنجا معلوم می شود از کدام ترم لیسانس می تواند تحصیلات تکمیلی در اتریش را شروع کند و پیوسته تا فوق لیسانس ادامه دهد.

شرایط پذیرش در اتریش با مدرک لیسانس

برای تحصیل در اتریش با دیپلم و لیسانس باید به لیسانسیه های دانشگاه های دولتی گفت که میتوانند برای فوق لیسانس اقدام کنند اما این باز هم بستگی به خود دانشگاه در اتریش دارد زیرا سطح تحصیل اتریش نسبت به ایران یک سال جلو تر است و شاید بعضی از واحد های آنها را بپذیرند و یک سال پایین تر بنشیند و بعد می تواند ادامه تحصیل دهد.

بطور کلی باید مدارک تحصیلی به اتریش یا دانشگاه وین فرستاده شود و خود دانشگاه با توجه به ریز نمرات متقاضی تعیین کند که شخص از چه ترمی در اتریش می تواند شروع به ادامه تحصیل نماید

شرایط پذیرش در مقطع دکتری در اتریش

برای دکترا و رشته های پزشکی رایگان در اتریش خیلی سخت می توان اقدام کرد زیرا باید در اتریش استاد راهنما پیدا شود و معمولا این امر با موفقیت امکان پذیر. به دانشجویان متقاضی دوره دکترا پیشنهاد شود که حتماٌ اول دوره فوق لیسانس بگذرانند و بعد برای دکترا اقدام کنند.

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

مزایای تحصیل در اتریش

مزایای تحصیل در اتریش

از مزیت ها و ویژگی های بارز نظام آموزشی اتریش همکاری دولت اتریش بین بازار کار و اشتغال و سیستم های آموزشی در دانشگاه ها و مدارس اتریش است. سیستم آموزشی اتریش ترکیبی ار دو گروه درسی عملی و نظری می باشد.

نظام آموزشی اتریش

شاید در ذهن شما این سوال پیش بیاید که چرا تحصیل در اتریش ؟ جواب ما این است که تاریخ، فرهنگ و سطح بالای آموزش در کشور اتریش، آموزش توسط دولت فدرال، بهبود سیستم آموزشی باعث جذب دانشجو از سراسر دنیا به ویژه کشورهای آسیایی شده است بطوریکه سالیانه صدها دانشجوی خارجی از دانشگاه های کشور اتریش فارغ التحصیل می شوند.

هزینه های اندک و سطح بالای استانداردهای زندگی و ادامه تحصیل در اتریش بطوریکه هزینه تحصیل در دانشگاه های اتریش، سالیانه کمتر از 1500 یورو می باشد.

شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش

برای کسانی که در حال حاضر مشغول به تحصیل در اتریش با دیپلم ولیسانس و یا دانشگاه های آزاد و سراسری هستند و فارغ التحصیل نشده اند یکی از بهترین فرصت های تحصیلی ، اخذ انتقالی از دانشگاه خود به یکی از بهترین دانشگاه های کشور اتریش می باشد. به عبارت دیگر اگر شخصی دیپلمه باشد، یعنی ۱۲ سال تحصیل کامل داشته باشد نمیتواند مستقیما برای دانشگاه های اتریش اقدام نماید، بلکه باید قبولی در کنور دانشگاه را داشته باشد تا بتواند برای کالج اقدام کند. و کالج در اتریش تقریبا دو ترم است و کالج ها فقط به زبان آلمانی میباشد.

برای این منظور داوطلبان هزینه تحصیل در اتریش می بایستی دانشجوی رشته مورد نظر در دانشگاه کشور خود و یا کشور دیگری که مورد تائید است باشد، در واقع پیش شرط درخواست پذیرش جهت دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا آزاد ) در رشته و مقطع مورد نظر و داشتن ویزای تحصیلی اتریش است.

کار دانشجویی در اتریش

برای تحصیلات تکمیلی در اتریش و یا کار در اتریش با اخذ گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه خود به همراه ریزنمرات تایید شده و گواهی عدم منع تحصیلی در دانشگاه خود به همراه سایر مدارک مورد نیاز، پرونده شما جهت اخذ پذیرش و ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر وین و سایر شهرهای اتریش بازگشایی می شود، لازم به توضیح است در این روش واحدهایی که شما در دانشگاه اولیه خود گذرانده اید مورد ارزیابی قرار می گیرد و نیاز به گذراندن مجدد این واحد ها در دانشگاه مقصد نمی باشد.

در اتریش حدود ۱۸ دانشگاه و ۱۱۰ مرکز آموزشی وجود دارد که زبان ملی و تدریس آلمانی می باشد البته در دوره دکتری و در بعضی دانشگاه های خصوصی می توان به زبان انگلیسی تحصیل کرد. بهترین دانشگاه آن دانشگاه وین دارای رتبه ۸۴ در جهان و رتبه ۱۵ در اروپا می باشد.

مزیت های اصلی تحصیل در اتریش

  • تحصیل تقریبا رایگان در کشور اتریش
  • مکان های دیدنی جذاب و فراوان برای دانشجویان خارجی
  • دارای یکی از استانداردترین سیستم های آموزشی در جهان
  • اجازه کار پاره وقت به دانشجویان 
  • اجازه کار دانشجویی بدون محدودیت در تعطیلات هر ترم در دانشگاه ها
  • تنوع در فرصت های شغلی و کارهای پاره وقت بی شمار در اتریش
  • معاف بودن دانشجویان از پرداخت مالیات به دولت اتریش
  • بیمه درمانی عالی دانشجویی با 90% تخفیف برای دانشجویان
  • دارا بودن ویزای حوزه شنگن و همینطور امکان سفر به 21 کشور اروپایی دیگر
  • دادن مهلتی 6 ماهه به همه دانشجویان فارغ التحصیل شده برای یافتن کار 
براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

اجاره خانه و خوابگاه های دانشجویی در اتریش

اجاره خانه و خوابگاه های دانشجویی در اتریش

افراد خارجی که قصد تحصیل در کشورهای خارجی و از جمله اتریش را دارند قبل از هر اقدامی باید نسبت به آگاهی یافتن در مورد هزینه ها و مخارج مختلف زندگی و تحصیلی در این کشور اقدام کنند . که در صورت اقامت گزیدن در این کشور از لحاظ هزینه ای و گذران زندگی با مشکل مواجه نشوند.

اگرچه تحصیل در بیشتر مقاطع تحصیلی در کشور اتریش رایگان است مانند رشته های پزشکی رایگان در اتریش ولی هزینه های جانبی زندگی روزمره برای افراد مهاجر خارجی وجود دارد که علی رغم اینکه بسیاری از این هزینه ها از طریق بورسیه شدن و کار دانشجویی برای دانشجویان از طرف دولت اتریش تامین میشود ، ولی باز هم افراد نسبت به داشتن آگاهی در مورد تامین معاش و رفاه خود در طول اقامت در این کشور ناگزیر هستند. ما در متن زیر به بررسی تحصیل رایگان در اتریش و شرایط تحصیل در اتریش و هزینه زندگی در اتریش و هزینه تحصیل در اتریش و ویزای تحصیلی اتریش برای تحصیل در اتریش می پردازیم.

هزینه های اضافی در کشور اتریش

علاوه بر هزینه های جاری در این کشور مانند تحصیل در آلمان و تحصیل در کانادا یک سری از هزینه ها هم برای افراد وجود دارد که بصورت هزینه های مقطعی هستند. هزینه هایی از قبیل شهریه دانشگاه، هزینه رهن منزل، هزینه خرید کتاب ، در شمار این فهرست قرار میگیرند.

و اما متوسط هزینه های جاری افراد در کشور اتریش بدین شهر برقرار است:

اجاره خوابگاه : بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ یورو

• هزینه اشتراک تلویزیون و اینترنت : ۲۰ تا ۴۰ یورو

• اجاره منزل : بسته به نوع آپارتمان مورد اجاره ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو

• هزینه اشتراک تلفن : متوسط بین ۲۰ تا ۱۵۰ یورو

• برق و گاز : بین ۲۰ تا ۱۵۰ یورو

• رفت و آمد : متغیر ولی بطور متوسط ۵۰ یورو

• خوراک و پوشاک : از ۱۵۰ تا ۲۵۰ یورو

• بیمه درمانی : ۲۴ یورو برای هر دانشجو

با توجه به این توضیحات متوسط هزینه برای زندگی در کشور اتریش مبلغی معادل 8 تا 10 هزار یورو برآورد شده است.

 سکونت در آپارتمان بخاطر داشتن هزینه های جانبی مانند برق و اینترنت و امثالهم به نسبت خوابگاه بالاتر است.

بسیاری از دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی در وین برای کاهش هزینه های مسکن  در آپارتمان هایی موسوم به wg  بصورت دو یا چند نفره زندگی میکنند. که هزینه برای هر فرد به نسبت کیفیت و مساحت 150 تا 300 یورو متغیر است.

براي اطلاعات بيشتر و مشاوره ي تحصيل در خارج از کشور به وبسايت لگال اپلاي مراجعه فرماييد
021-88288200

دانشگاه های رایگان اتریش

دانشگاه های رایگان اتریش

به طور کلی سیاست سیستم آموزشی اتریش بر این قرار قرار گرفته است که تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی برای همه دانش آموزان و دانشجویان بصورت رایگان باشد. بنا بر همین سیاست تحصیل رایگان در اتریش، دانشگاه های این کشور با تقاضای پذیرش زیادی از جانب دانشجویان بین المللی مواجه شده اند و به همین دلیل این کشور از لحاظ صنعت دانشجویی رشد قابل توجهی داشته است.

اقامت در اتریش

تحصیل رایگان در اتریش راه را برای اخذ ویزا و اقامت ودر نهایت دریافت تابعیت اتریش، نسبت به گذشته هموارتر کرده است.

دو نوع دانشگاه در کشور اتریش مشغول به فعالیت هستند: دانشگاه دولتی، دانشگاه خصوصی

فارغ  التحصیلی دانشجو از مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی یا دیپلم ۱۲ ساله شرط اول دریافت پذیرش از دانشگاه های اتریش است .

شرط دوم برای دریافت این پذیرش به تحصیل در دانشگاههای ایران به خصوص دانشگاه سراسری و در برخی مواقع دانشگاه آزاد میباشد.در برخی از رشته ها دانشجو میبایست 70 واحد درسی را گذرانده باشد . که در برخی از موارد دانشگا های اتریش تمامی این واحد ها را معادل نکرده و فرد ملزم به گذراندن دوباره آنها هستند.

 نکته قابل توجه در استفاده از فرصت دریافت پذیرش دانشگاه های رایگان این است که اخیرا چنانچه دانشجو فارغ التحصیل از دانشگاه های آزاد باشد نمیتواند مشمول این قاعده شود.

تفاوت دانشگاه های اتریش

در این کشور دو نوع از دانشگاه ها مشغول فعالیت هستند. دانشگاه های دولتی و دانشگاه های خصوصی . تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور اکثرا بصورت رایگان است و یا در صورت رایگان نبودن شهریه اندکی از دانشجویان بویژه در رشته های پزشکی دریافت میشود که دراین صورت با احراز شرایطی دانشجو از همین پرداخت اندک هم معاف میشود. به عنوان مثال یکی از راه های معافیت از پرداخت شهریه دانشگاه های اتریش، توانایی دانشجو در ارتقا معدل و یا دستیابی به معدل بالاست.

موسسات آموزشی در اتریش

در دسته ی دیگری از انواع دانشگاه های این کشور موسسات آموزش عالی خصوصی اتریش قرار میگیرند که از نظر رتبه بندی علمی، در سطح نازل تری نسبت به دانشگاه های دولتی قرار دارند و چنانچه فرد در این دانشگاه ها مشغول به تحصیل شود باید متحمل پرداخت شهریه بیشتری به نسبت مراکز دولتی شود.

شما همچنین میتوانید برای گرفتن مشاوره اعزام برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور با مشاوران لگال اپلای تماس بگیرید.

جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاوره تلفني در مورد تحصيل در خارج از کشور با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی اتریش

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی اتریش

گرفتن ویزای تحصیلی اتریش در واقع محدودیت سنی ندارد و همه ی افراد در همه ی سنین می توانند ویزای اتریش را کسب کنند. فقط شخص متقاضی می تواند درخواست ویزا در سفارت را بدهد. 

مراحل ویزای تحصیلی در اتریش:

پس از اینکه شما پذیرش را گرفتید میبایست در سفارت اتریش واقع در تهران جهت دریافت ویزای دانشجویی اقدام نمایید(که حدودا دو ماه طول می کشد)

پس از فرا رسیدن نوبت شما،شما بایدجهت تحویل مدارک در سفارت حضور یابید که در صورت تکمیل بودن مدارک شما سفارت اتریش تهران از شما در خواست می کند قریب به8 هفته منتظر بمانید تا مدارکتان به دست اداره ی اقامت اتریش برسدو مورد بررسی قرار گیرد تا جواب نهایی ارسال شود

کشور اتریش دارای دانشگاه های قوی و مراکز اموزشی عالی می باشد. تحصیل در اتریش نیز تا حدودی رایگان می باشد.

  1. در متن زیر قیمت وشرایط ویزای اتریش  لیست شده است: 
  2. فرم در خواست که میبایست توسط شخص متقاضی پر شده باشد. 
  3. 2 قطعه عکس که باید رنگی بوده و قدیمی نباشد. 
  4. گذرنامه که باید قبل از ویزا حداقل سه ماه دارای اعتبار بوده باشد و تاریخ صدور ان برای 10       سال گذشته نباشد. 
  5. فتوکپی گذر نامه
  6. مدارکی مبنی بر داشتن اشتغال و در امد مناسب که میبایست به زبان المانی باشد. 
  7. داشتن بیمه نامه ی مسافرتی 
  8. رزرو هتل با امضا که حتما باید توسط یک اژانس مسافرتی معتبر تایید شده باشد 
  9. بلیط سفر
  10. داشتن مدارکی مبنی بر درامد کافی که اگر مدارک شخص ناقص باشد و سفر توسط اژانس      های مسافرتی ایران تایید شده باشد لازم است یک اژانس مسافرتی اتریشی آن را            تایید کرده و دعوتنامه الکترونیکی ارائه شود. 
  11. هزینه در خواست ویزا برای کودکان 6 تا12 سال 60 یورو می باشد و این هزینه برای کودکان      زیر 6 سال 35 یورو است.

جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاوره تلفنی در مورد تحصیل در خارج از کشور با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

تحصیل رایگان در اتریش

تحصیل رایگان در اتریش

همان طور که پیداست در دانشگاه های رایگان در اتریش زبان تحصیل زبان المانی است اما نکته ی خوبی که موجب شده دانشجویان بین المللی متقاضی تحصیل رایگان در اتریش به زبان المانی باشند فرصت طلایی یادگیری زبان المانی است. نکته ی مهم این است که دانشجویان پس از فارغت از تحصیل می توانند بدون نیاز به مدرک زبان المانی به راحتی ویزای تحصیلی کشور آلمان را اخذ نمایند.

تحصیل رایگان در اتریش در مقطع دکترا

تحصیل در مقطع دکترا در آلمان و اتریش رایگان می باشد در واقع تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های المان و اتریش سابقه کار به حساب می اید و حتی دانشجویان از دانشگاه حقوق هم دریافت می کنند.

به منظور پذیرش در مقطع دکتری در اتریش لازم است تائیدیه ی استاد راهنما از دانشگاه مقصد را داشته باشید. لازم به ذکر است که دکترا در این کشور به زبان انگلیسی نیز مقدور می باشد و تاکیدی بر گذراندن دوره ی زبان المانی نیست.

بورسیه ی تحصیلی در اتریش

اگر قصد اخذ بورسیه اتریش را دارید  و می خواهید اطلاعاتی در رابطه با بورسیه تحصیلی  اتریش به دست اورید این متن می تواند در این رابطه به شما یاری دهد. در واقع مدت زمان این بورسیه ها و همچنین کمک هزینه های مرتبط از یک ماه شروع و در نهایت یک سال می باشد و شخص متقاضی باید شرایط ویژه ای را دارا باشد. این کمک هزینه ها مبلغی در حدود 940 در ماه خواهد بود که این مبلغ می تواند هزینه های یک دانشجوی معمولی را پوشش دهد.

دانشگاه های دولتی اتریش

لازم به ذکر است که تحصیل رایگان در اتریش به این معنا نیست که شما هیچگونه هزینه ای در ان کشور نخواهید داشت. دانشگاه های دولتی اتریش از متقاضیان خواهان تحصیل رایگان در اتریش به عنوان دانشجوی رایگان اتریش هزینه ای دریافت نمی کنند  اما در ابتدای شروع هر سال یا شروع هر ترم دانشگاه مبلغی به عنوان هزینه ثبت نام از متقاضیان دریافت میکند.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200